Ga je verhuizen? Vergeet deze dingen niet te regelen!

Ga je binnenkort verhuizen? Dan komt er waarschijnlijk een hoop op je af. Tijdens de verhuizing moeten er een hoop zaken geregeld worden zoals een bakwagen huren en administratieve zaken. Het is dan ook niet zo gek als je dan eens het overzicht kwijt raakt. Er zijn een aantal zaken die je zeker niet moet vergeten als je gaat verhuizen. Om je verder te helpen hebben we deze zaken op een rijtje gezet. Lees dus gauw verder!

Administratieve zaken regelen

Er zijn een aantal administratieve zaken die je moet regelen bij een verhuizing. Denk aan het inschrijven bij een nieuwe gemeente, maar ook het doorgeven van de belangrijkste adreswijzigingen. Denk aan de bank, je werkgever en andere belangrijke bedrijven. Verder moet je jouw energieleverancier op de hoogte stellen van de verhuizing of wellicht een nieuw contract afsluiten. Als je nieuwe netwerkbeheerder bekend is, kun je het gas water en licht gaan regelen. Allemaal belangrijke zaken die je zeker niet moet vergeten.

Verhuisdozen scoren

Verhuisdozen zijn onmisbaar bij een verhuizing. Je kunt ze op verschillende manieren regelen. Zo kun je verhuisdozen kopen, maar je kunt ze ook lenen of zelfs gratis regelen. Als je een verhuisbedrijf hebt ingeschakeld, kunnen deze vaak ook dozen beschikbaar stellen voor de verhuizing. Online kun je op veel websites verhuisdozen kopen. Ook zijn er in veel winkels verhuisdozen te vinden. Schaf  ze op tijd aan, zodat je altijd kan beginnen met inpakken.

Een andere optie is dus het lenen van dozen. Dit kan via een verhuisbedrijf maar ook via je vriendenkring of omgeving. Zijn er mensen onlangs verhuisd? Wellicht kan je hun dozen lenen of mag je ze zelfs wel hebben!

Een verhuiswagen huren

Ga je zelf verhuizen? Dan is het belangrijk om ook een verhuiswagen te huren. Een verhuiswagen wordt ook wel een bakwagen genoemd en kun je vanuit de achterkant laden en lossen. Een bakwagen huren mag niet op de checklist ontbreken, want anders wordt vervoer erg lastig. Reserveer op tijd een verhuiswagen. Zo weet je zeker dat je op de dag van de verhuizing niet zonder komt te staan!

Uiteraard zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden. Op het internet vind je veel handige checklists voor verhuizingen. Zo weet je zeker dat je niets vergeet. Hopelijk heb je in ieder geval wat aan deze tips en veel succes gewenst met de verhuizing!

Bron: https://www.bosklopperverhuur.nl/